XVII TURNIEJ "PAWEŁ SKRZECZ ZAPRASZA" MISTRZOSTWA WARSZAWY JUNIORÓW

Zapraszamy Was na kolejny Turniej , który odbędzie się dnia 16.02.2019 ( SOBOTA ) w klubie Akademia Walki na ulicy Kinowej 19. Tym razem jest to XVII Turniej Bokserski "Paweł Skrzecz Zaprasza Na Mistrzostwa Warszawy Juniorów". Prawo startu mają kategorie wiekowe od adepta do młodzieżowca. Każdy musi posiadać aktualne badania od lekarza sportowego oraz orzeczenie, że jest zdolny do treningów i do brania udziału w zawodach. Ze względu na bezpieczeństwo, młodzieżowcy startują w kaskach ochronnych na głowę, Ci którzy się do tego nie dostosują nie zostaną dopuszczeni do zawodów.
Zawody rozegrane zostaną w dniu 16.02.2019, macie zatem jeszcze trochę czasu, aby zrobić odpowiednie badania wyrobić licencję i spróbować swoich sił w walce na prawdziwym ringu. Gorąco zachęcamy do udziału wszystkich klubowiczów Akademii Walki - każdy zostanie dobrany według wagi i swoich umiejętności więc nie ma co się stresować.
Ponadto w trakcie trwania turnieju przyznamy szczególne wyróżnienia w następujących kategoriach:
- Najlepszy zawodnik turnieju
- Najlepsza zawodniczka turnieju
- Najlepszy klub Turniej
Laureaci powyższych kategorii otrzymają dodatkowo puchary.
Zgłoszenia od uczestników przyjmujemy w nieprzekraczalnym terminie do dnia 11.02.19 za pośrednictwem wiadomości prywatnych na Facebooku oraz maila akademia@akademiawalki.com. W treści zgłoszenia należy zawrzeć następujące informacje:
- imię i nazwisko zawodnika;
- wiek;
- waga;
- liczba rozegranych walk;
- przybliżone doświadczenie (w latach);
- nazwa klubu.
Ze względu na dużą liczbę zainteresowanych i dużą liczbę zgłoszeń na poprzednich turniejach zastrzegamy sobie prawo do wcześniejszego zamknięcia listy uczestników. Kto pierwszy ten lepszy :D ! Serdecznie zapraszamy do udziału w XVII Turnieju Bokserskim "Paweł Skrzecz Zaprasza na Mistrzowstwa Warszawy Juniorów"
Do zobaczenia !!!